torsdag 27 september 2007

Raketattacker mot Israel fortsätter

I går avfyrade palestinierna 10 raketer från Gaza mot Israel ingen skakdades men ett hus träffades. Dessutom sköt palestinierna ett tjugotal granater över gränsen från Gaza.
Israel svarade med att angripa de som stod bakom attackerna samt några som var på väg att utföra attacker,11 palestinier dödades 7 av dem Hamasterrorister.
Hamas reagerade med att säga att Israel kommer att få betala dyrt för sin aggresiva attack.
Mahmoud Abbas har bett FN ingripa och stoppa Israels massaker på palestinierna. Abbas utreder om FN:s säkerhetsråd kan sammankallas för att stoppa Israels aggression.
De palestinska ledarna, det är ingen skillnad om det är Hamas eller Abbas, gör sig minst sagt löjliga. Först skjuter man raketer mot civila mål i Israel dag efter dag, vecka efter vecka. När Israel sedan svarar på attackerna ropar man på hjälp av FN mot "Israels aggression" och "massaker av palestinier".
Dethär är förvisso inget nytt, tvärtom det är ett mönster som upprepats alltför ofta. Vad värre är; omvärlden sväljer vanligtvis lögnerna, FN sammankallas och Israel fördöms i en ensidig resolution.

Här kan man se en musikvideo som Hamas gjort på hebreiska.I videon hyllas terrorister och självmordsbombare.
En del av texten:"En bombning varje minut - Soldater är rädda - I svarta säckar - Stycken av judars kött - Hamas, Hamas, Hamas!"

Inga kommentarer: