måndag 23 november 2015

Flera terrorattacker, en israel död

En dödlig terrorattack inträffade idag utanför Jerusalem på väg 443. En 18- årig israelisk pojke knivhöggs till döds.

I Jerusalem försökte två  palestinska tonårsflickor knivhugga personer utanför Mahane Yehuda marknaden med sax på morgonen. En judisk och en arabisk man skadades lindrigt i attacken.
Den ena flickan dödades av en säkerhetsvakt och den andra är svårt skadad.
Om palestinierna skulle ha några ledare som är värda namnet skulle de genast gå ut med ett klart och tydligt budskap som kräver ett stopp på självmordsattackerna. Nu tar nästan varje dag ett palestinskt barn livet av sig genom att försöka knivhugga någon, vilket ofta medför att de blir skjutna. Men de palestinska ledarna har aldrig brytt sig om sitt folk, inte gör de det nu heller.

I närheten av bosättningen Homesh körde en bil över en ung israelisk man och flydde från platsen. Man misstänker att det var fråga om en terror attack. Mannan skadades lindrigt.

Honest Reporting som följer med medias rapportering från Israel konstaterar att media tycks hastora problem att få rapporteringen rätt.  Efter veckoslutets mord på en ung judiska kvinnan hade The New York Times rubriken: "En israel och tre palestinier döda i attacker på Västbanken".(1 Israeli and 3 Palestinians Killed in Attacks in West Bank)
 Man bryr sig inte om att för läsarna klargöra att judinnan dödades i en terrorattack och de palestinska dödsoffren var mördare på väg att utföra sina attacker.
Se fler liknande exempel:
Media’s Confused Headlines: Equating Terrorists With Victims


Israeli stabbed and killed in terror attack on Route 443, north of Jerusalem

WATCH: Security cameras capture terror attack outside Jerusalem market 

Man hurt in West Bank hit-and-run; security forces searching area for suspect


Inga kommentarer: