tisdag 12 januari 2016

Vau! Margot Wallström tar priset

Sveriges utrikesminister Margot Wallström anser att det behövs en grundlig och trovärdig utredning om Israel använt utomrättsligt dödande i samband med knivattackerna de senaste månaderna.
Man kan inte annat än smått hålla med den frispråkiga politikern  Avigdor Liberman som säger: Det enda som Sveriges utrikesminister inte ännu gjort är att rent fysiskt ansluta sig till de palestinska terroristerna och knivhugga judar.
Även från Israels regering har det kommit beska kommentarer, utrikesministeriet säger att uttalandet är oansvarigt,surrealistiskt, stöder terrorism och uppmuntrar till våld.
Margot Wallström har nu gjort klart att hennes uttalanden om Israel inte varit några misstag. Hon är blint pro-palestinsk och hatar tydligen Israel.
Wallström hänvisade bland annat till ett uttalande från FN:s råd för mänskliga rättigheter och där finns sannerligen många likasinnade, hon kan välja vilken diktatur som helst.
Som syns av tidigare inlägg skulle det finnas orsak att reagera på en hel del från den arabisk/palestinska sidan om man verkligen vill arbeta för fred.Men det viktiga är tydligen att få ge sig på Israel.

Liberman: Let's hope Sweden's FM doesn't join Palestinian terrorists in stabbing Jew

Israel blasts Swedish FM for 'supporting terrorism, encouraging violence'

Inga kommentarer: