söndag 24 augusti 2014

Hamas ledare: " Vi angriper inte civila"

Khaled Mashaal, ledare för Hamas, som sitter i trygghet i Qatar och enligt tidningsuppgifter varit den som motarbetat försöken att uppnå en vapenvila, påstår i en intervju att Hamas inte angriper civila utan för det mesta försöker angripa militära mål.
Detta är ett exempel på att sanningen inte har någon som helst betydelse för Hamas. Något journalister och media borde beakta mera i sin rapportering.
Hamas har under årens lopp skjutit över 10.000 raketer mot Israel, mot civila mål.Raketbeskjutningen har inget militärt mål, det enda som kan uppnås med dem är att man terroriserar civilbefolkningen.
Hamas har utfört mängder av självmordsbombningar och andra terrorattacker mot civila mål i Israel.
Hamas stadgar uppmanar till folkmord på judarna.
Hamas lär små barn att döda judar i sina TV-program.
Förutom att Hamas angriper och dödar civila i Israel, även kvinnor och barn, förorsakar Hamas genom sin verksamhet död och lidande för den arabiska palestinska befolkningen.
Hamas har avrättat ett tjugotal personer de senaste dagarna anklagade för att samarbeta med Israel.
En betydande del av raketerna som Hamas avfyrar når aldrig Israel utan faller ner över Gaza. I praktiken betyder det att man skjuter på den egna civilbefolkningen.
Hamas avfyrar sina raketer från civila områden, skolgårdar, sjukhusområden, moskéområden osv. Vilket betyder att när Israel besvarar elden drabbas civila.
Hamas har tvingat barn att delta i arbetet med att gräva tunnlar där terroristerna och deras vapen göms. I arbetet med tunnlarna har hundratals barn dödats.

Men enligt Khaled Mashaal angriper Hamas inte civila.Så uttalar sig en lögnare och mördare.

Mashaal says rockets are aimed at military bases, not civilians

Hamas Sinks to Child Sacrifice in thirst for Jewish Blood 

Palestinian Authority slams Hamas executions(Jerusalem Post)
 The Palestinian official slammed Hamas's claims that Friday's public killings were done "in accordance with the law"  as "absolutely not true," and said that gunning down 18 people, including women, in broad daylight as onlookers passed by, was "cold- blooded."

Inga kommentarer: