söndag 16 oktober 2016

Mahmoud Abbas hedrade terrorist igen

I lördags tog palestiniernas president Mahmoud Abbas emot Yasser Hamdounis familj i palestinska myndighetens högkvarter i Ramallah.
Yasser Hamdouni var en terrorist som mördade en jude 2003, han avtjänade ett livstidsstraff i israeliskt fängelse och dog i en hjärtattack för en tid sedan.
Mahmoud Abbas beskrev vid tillfället Yasser Hamdouni som en hjälte vars blod inte gått till spillo i kampen för ett självständigt Palestina.
Abbas hosts family of terrorist who murdered Israeli, praises ‘hero’

Palestinian Media Watch rapporterar att en del politiker i Europa börjar reagera på de palestinska myndigheternas direkta stöd till terrorister. Storbritannien har t.ex. frusit en del av sitt ekonomiska stöd till de palestinska myndigheterna efter att det visat sig att lön betalas åt terrorister som sitter i israeliskt fängelse.
Changes in Europe and the US - 
thanks to PMW!

Här kan man se teckningar gjorda av barn som Fatah publicerat på sin Facebooksida. Teckningarna visar att de palestinska myndigheternas hjärntvätt av barn fungerar. Israel framställs som ond, våld som vägen framåt och hela Israel är Palestina.
PA kids' drawings:
 Israel drinks blood of Palestinians;
Israel eats Palestinians; 
Yes to Violence; 
All of Israel is "Palestine" in kids' maps


Inga kommentarer: