söndag 25 oktober 2015

De galna palestinska ledarna

Det är helt otroligt hur de palestinska ledarna ogenerat ljuger och gör svart till vitt, anklagar Israel för det de själva håller på med.

"Abbas anser att Israels regering bär hela ansvaret för den pågående våldsvågen på grund av att den understöder utvecklandet av bosättningar "judaiserar" Jerusalem, konfiskerar mark och utför etnisk rensning säger Erekat."

Abbas holds the Israeli government fully responsible for the current wave of violence because of its policy of expanding settlements,”Judaizing’ Jerusalem,” as well as land confiscation and “ethnic cleansing,” Erekat said.

Netanyahu: 'Muslims pray on the Temple Mount, non-Muslims visit' 

 Abbas på sin officiella hemsida och i de palestinska myndigheternas TV 16 september: Al-Aqsa mosken är vår och de har ingen rätt att orena den med sina smutsiga fötter. Vi kommer inte att tillåta det och vi kommer att göra allt i vår makt att skydda Jerusalem...
...vi välsignar varje droppe blod som har offrats för Jerusalem, det är rent blod offrat för Allah enligt hans vilja.Varje martyr (Shahid) kommer till paradiset och var och en som skadas kommer att belönas av Allah.

Inga kommentarer: