tisdag 6 oktober 2015

Palestinier: Därför är våra ledare hycklare och lögnare

  • Vi förorenar våra moskéer med våra egna händer och fötter, sen skyller vi på judarna för att de vanhelgar islamiska heliga platser. Om någon vanhelgar islamiska heliga platser, så är det de som tar med sig sprängmedel, stenar och brandbomber in i al-Aqsa-moskén. Judarna som besöker Tempelberget har inte med sig stenar, bomber och tillhyggen. Det är unga muslimska män som vanhelgar våra heliga platser med sina "smutsiga fötter".
  • Dessa ledare, inklusive Abbas själv, är inte villiga att skicka sina egna barn och barnbarn för att delta i "folkets strid". De är däremot ansvariga för att andras barn skickas att kasta sten och brandbomber på judar. De sitter i sina lyxiga kontor och villor i Ramallah, de kräver att Israel ska hållas ansvarigt för att man gör tillslag mot "oskyldiga" palestinier. Deras huvudmål är att förnedra Israel och utmåla det som en stat som kör med hårda tag mot palestinska tonåringar.
  • Dessa ungdomar slåss inte på gatorna mot "ockupationen". Deras mål är att döda eller allvarligt skada judar. När någon kastar en brandbomb på ett hus eller en bil, är avsikten att bränna upp civila levande.
  • Det är som om våra ledare menar att kasta sten och brandbomber på judar i deras bilar och hem är en fundamental rättighet för palestinier. Våra ledare tycker inte att Israel har någon rätt att försvara sig mot dem som vill bränna ihjäl judar medan de kör sina bilar eller sover i sina hem.
  •  
  • Läs också 
    A Method Behind Palestinian Madness

Inga kommentarer: