måndag 7 januari 2013

Fatah - ett gäng mördare - firar 48 år

Fatah har firat att det gått 48 år sedan de utförde sin första terrorattack mot Israel.För 48 år sedan kontrollerade araberna västbanken, östra Jerusalem inklusive hela gamla stan och Gazaremsan.Den så kallade "revolutionen" har aldrig handlat om att befria västbanken, Jerusalem och Gaza utan om att utplåna den judiska staten Israel.
Palestinian Media Watch har följt med hur Fatah använde sin Facebook sida till att uppmärksamma händelsen.
Det bör noteras att ordföranden för de palestinska myndigheterna Mahmoud Abbas också är ordförande för Fatah.
Utgående från materialet på Facebooksidan kan man säga att Fatah är ett gäng galna mördare och att benämna dem som en moderat kraft i det palestinska samhället är direkt löjligt.
När västvärlden pumpar in pengar till de palestinska myndigheterna (Fatah) och stöder de palestinska ledarna i FN tyder det på en otrolig dumhet eller ett politiskt spel där sanning och rättvisa inte spelar någon roll.
Det finns inte en chans för fred i området innan den nuvarande palestinska ledningen med sin ideologi gått i graven.

Fatah fortsätter att hedra mördare som hjältar, erkänner inte Israels existens och visar synbarligen stolt upp barn som deltar i strider.

Fatah’s Facebook: Glorifying terror, inciting hatred, and erasing Israel 


Bild text: "48 år sedan den palestinska revolutionen startade. Min mor födde mig till att strida och Fatah gav mig vapnet."

Hjältar som presenteras på Facebooksidan är bl.a. Saddam Hussein och Dalal Mughrabi (ledare för en terrorattack där 37civila dödades).

På kartor som visas har Israel ersatts av Palestina (ingen tvåstatslösning här inte)

 Bildtext: "40 brevbomber sändes till israeliska och amerikanska diplomater, en av dem dödade Ami Shchori, Israels jordbruksattaché i London. Dessa var mycket framgångsrika operationer och de lärde Mossad en läxa."

I en faktaruta frågar man bland annat: Känner du till att?
- Al-Aqsa Brigaderna (Fatah) var de första att framgångsrikt attackera IDF.

- Den första martyr-operationen med ett bombbälte i den palestinska revolutionens historia utfördes av Abd Al-Mutalleb Al-Dmeik, en av de mest framstående aktivisterna i Fatah.

- Den första kvinnliga martyren som utförde en militäroperation under intifadan fungerade under Al-Aqsa Martyrernas Brigads ledning.Operationen utfördes av Wafa Idris som därmed blev den första flickan att utföra en självmordsattack.(Al-Aqsa Martyrernas Brigad, del av Fatah)
Obs: Wafa Idris genomförde en självmordsbombning i Jerusalem 2002, och blev därmed den första kvinnliga självmordsterroristen under Al-Aqsa intifadan. En dödades och 150 skadades i hennes attack. Idris arbetade för den palestinska Röda halvmånen i Ramallah. Hon korsade vägspärren till Israel iklädd en av Röda halvmånens uniformer och transporterade bomben med sig i ambulansen.

Det första uppdraget mot ett israelisk mål utanför det ockuperade eller arabiska territoriet var operationen  i München som utfördes av Fatah under ledning av martyren och befälhavaren Salah Khalaf Abu Iyad, en av  Fatahs framstående befälhavare. Den utfördes för att upprätthålla en palestinsk närvaro och representation i internationella forum. "
  OBS! Elva israeliska idrottsmän mördades under olympiska spelen i München 1972 av medlemmar av palestinska Svarta September.

 - Operationen med flest skadade har utförts av Fatah. Martyren Abd Al-Rahman och Samer Imad utförde attacken i januari 2003.I attacken dödades 30 och skadades mer än 200.

 OBS! Ovanstående hänvisar till en dubbel självmordsattack mot busstationen i Tel-Aviv där 23 (inte 30) dödades.
Läs hela rapporten från Palestinian Media Watch här! 


Inga kommentarer: