måndag 30 januari 2017

Palestinierna kritiserar FN:s generalsekreterare för att han håller sig till historiska fakta

FN:s generalsekreterare Antonio Guterres sade i en intervju för israelisk radio i fredags att det är helt klart att templet som romarna förstörde i Jerusalem var ett judiskt tempel.
Ett välkänt historiskt faktum som inte borde väcka någon uppmärksamhet överhuvudtaget. Men palestinierna protesterar och anklagar Gueterres för att han ignorerar UNESCO:s beslut som säger att Al Aqsa moskéen (Tempelberget) enbart är muslimsk.
Adnan al-Husseini som sköter frågor som berör Jerusalem för de palestinska myndigheterna sade vidare att Gueterres genom sitt uttalande brutit mot alla rättsliga, diplomatiska och humanitära regler och överskridit sin roll som generalsekreterare ... och måste utfärda en ursäkt till det palestinska folket.
Ahmad Majdalani, en av ledarna inom PLO sa att uttalandet undergräver FN:s trovärdighet...  och Gueterres saknar kunskap
Fayez Abu Eitah, generalsekreterare för Fatahs revolutionsråd sade att Gueterres uttalande är politiskt och moraliskt oacceptabla.

Till den här absurda situationen har vi delvis kommit tack vare våra egna politiska ledare. De har gång på gång gått med på att FN resolutioner som riktar sig mot Israel och judarna antas. Lögner tillåts segra utan att någon står upp för sanningen.
Den som säger sanningen skall böja sig i stoftet och be om ursäkt av palestinierna. Dårskapen växer och den växer snabbt...

PALESTINIANS SLAM UN CHIEF'S REMARKS ON JEWISH TIES TO TEMPLE MOUNT

Inga kommentarer: